Stek z tuńczyka

  • wyświetlono: 1074 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Prosto , szybko, pysznie. A jak mogłoby być skoro to przepis Magdy Gessler

DSC_1166
  • 20min

Składniki


stek z tuńczyka ok. 200 g , 2 cm grubość
suszony rozmaryn
pieprz kolorowy
oliwa z oliwek
sól
cytryna

Sposób przygotowania przepisu:

Stek z tuńczyka

  • Stek z tuńczyka1. Marynata : wymieszałem oliwę z rozmarynem, solą i zmielonym pieprzem.
    Posmarowałem marynatą steki z obu stron. Odstawiłem na 15 minut.
    Patelnię grillową mocno rozgrzałem. Smażyłem tuńczyka po minucie z obu stron.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzu

Komentarze

Podobne przepisy

Marynowany stek z tuńczyka

Dodane przez: Futka

Marynowany stek z tuńczyka

Ryby to bardzo częsty gość w mojej...

tuńczyk

Dodane przez: Kasja1986

Stek z tuńczyka i warzywa gotowane na parze

Wiele osób uważa jedzenie na parze...

stek z sarny

Dodane przez: Kasja1986

stek z sarny

Sposób na pyszny i szybki obiad.

Stek z rostbefu wołowego

Dodane przez: quchniakaroli

Stek z rostbefu wołowego

Danie, które ucieszy każdego mężczyznę.

Gotowy stek

Dodane przez: przytulanka

Stek wieprzowy z cebulą

Mielone mięso na grubym sitku ,...

Stek z tuńczyka pieczony z warzywami

Dodane przez: Ania321

Stek z tuńczyka pieczony z warzywami

Stek z tuńczyka natarty pieprzem...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE