REKLAMA
Polecam gorąco!
(średnia 4.49 z 145 głosów)
Możemy podawać na ciepło pokrojone w plastry i polane sosem (np. pieczeniowym ) albo na zimno do chleba.Ja polecam wersję na ciepło- obiadową.
Smaczne soczyste pachnące mięsko z grzybkami w środku i na wierzchu, idealnie sprawdzi się na różnych uroczystościach rodzinnych. Gorąco polecam takie nadziewane mięsa jest szybkie do przygotowania a zapach mięska i grzybków unosi się po całym domku, można się nim zajadać na ciepło lub zimno jak kto woli :)
Tak zrobiony schab zadowoli każdego, jest pyszny, mięciutki, a w takim towarzystwie soczysty i aromatyczny.
Idealne mięsko zarówno na obiad jak i przystawka na przyjęcie ze znajomymi.
Danie z kuchni typowo polskiej - tanie , łatwo dostępne składniki szybkość wykonania mogą znakomicie zareklamować ten przepis do samodzielnego wykonania nawet przez poczatkujących kucharzy :)
Komentarze