plasterki z cukinii z jajkiem i parmezanem

0 (0 ocen)

to dobry pomysł na szybkie, smaczne, dodające energii śniadanie lub pożywną kolację

Składniki:

  • Pyszne plasterki cukinii z jajkiem i parmezanem
    Składniki:
    • 1 średniej wielkości cukinia
    • 2-3 jajka
    • Trochę startego parmezanu
    • Opcjonalnie-1-2 łyżeczki Pesto z czosnku niedźwiedziego
    • Olej
    • Sól, pieprz do smaku


Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Plasterki z cukinii z jajkiem i parmezanem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sposób przygotowania:
    Cukinię umyć i pokroić w plasterki. Plasterki oprószyć solą z obu stron. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć plasterki cukinii z obu stron aż się zarumienią. Następnie wbić jajka i poczekać, aż się zetną. Dodać pieprz i posypać startym parmezanem.
    To dobry pomysł na pożywne śniadanie lub podwieczorek. Szybko i łatwo się je przyrządza, a smakuje wyśmienicie.
    Serdecznie polecam!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Proste danie bezmięsne

To może cię zainteresować