Pęczak ze śliwkami

0 (0 ocen)

Bardzo smaczne i zdrowe danie i proste w wykonaniu .

Składniki:

  • 250 g. kaszy pęcak
    0.5 l śliwek w komocie lub świeżych śliwek lub sok śliwkowy
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Pęczak ze śliwkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę pecak gotować z sokiem śliwkowym ok. 40 min. Dodać śliwki i podgotować jeszcze ok. 15 min. (Jeśli robimy ze świeżych śliwek to musimy je najpierw oczyścić) .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.53 (247 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Knedle ze śliwkami

To może cię zainteresować