Pasta z cieciorki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Mieszkam z mężem i siostrą. Często wspólnie gotujemy– zawsze smacznie i zdrowo

Składniki:

  • ● puszka cieciorki
    ● oliwa z oliwek lub olej roślinny
    ● łyżka sosu sojowego
    ● 1/2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki
    ● płaska łyżeczka czerwonej pasty curry
    ● szczypta soli
    Oraz:
    ● szczypta słodkiej mielonej papryki
    ● kilka listków bazylii
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z cieciorki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cieciorkę rozgniatamy widelcem
    i dodajemy oliwę, sos
    sojowy i przyprawy
  • 2. Ucieramy, aż pasta będzie
    miała odpowiednią do smarowania
    konsystencję. Posypujemy
    papryką. Dekorujemy
    listkami bazylii
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_08-2010

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować