Pasta węgierska do pieczywa

3 (2 ocen)

  • 15 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Smakuje wybornie, polecam ten przepis.

  • 15 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Gulasz węgierski 1 opakowanie (290 gram)
    Szczypiorek 1 pęczek
    Masło 2-4 łyżki
    Majonez 2-4 łyżki
    Musztarda 1-3 łyżki
    Pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

3 (2 ocen)

Zobacz również:

Gulasz Gulasz węgierski Pasty

Pasta węgierska do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek drobno posiekać i odłożyć. Pozostałe składniki zmiksować na gęsty krem. Dodać posiekany szczypiorek, dobrze wymieszać łyżką, w razie potrzeby doprawić pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem lub bagietką. SMACZNEGO.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Bez gotowania Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować