Pasta z indyka do pieczywa

4.5 (170 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo smaczna pasta do pieczywa. Doskonały pomysł na wykorzystanie mięsa pozostałego z obiadu.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 smażone sznycle z indyka(niepanierowane)-ok 200 g
    6 plasterków pora
    2 łyżki majonezu
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (170 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Pasta z indyka do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Indyka kroimy na mniejsze kawałki, pora w półplasterki, dodajemy majonez. Wszystkie składniki blendujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować