Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Prosta i znakomita pasta z tuńczyka z twarogiem, zapraszam:)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 135 g tuńczyka

    250 g sera białego chudego

    130 g papryki czerwonej

    60 g pora

    115 g ogórków konserwowych

    100 ml mleka

    Sól, pieprz

    1/2 łyżeczki harrisy mielonej
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasta z tuńczyka

Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odcedzić na sicie. Przełożyć do pojemnika blendera z ostrzami, dodać ser i mleko. Zmiksować na gładko.
  • 2. Paprykę i ogórki pokroić w małą kostkę. Por umyć,osuszyć i drobno posiekać. Dodać do sera i tuńczyka oraz przyprawy. Wymieszać. Odstawić do lodówki na godzinę . Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Twaróg Tuńczyk w oleju

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować