Pasta rybna z tuńczyka z twarożkiem.

4.49 (172 ocen)

Bardzo dobra pasta do kanapek

Składniki:

  • puszka tuńczyka w kawałkach w oleju
    200 g twarożku chudego
    1 średnia cebula ewentualnie 1/2 dużej
    3 średnie ogórki kiszone
    sól, pieprz
    2-3 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.49 (172 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta rybna Pasta z tuńczyka

Pasta rybna z tuńczyka z twarożkiem. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka z olejem przełożyć do miseczki, dodać do tego twarożek, rozgnieść i wymieszać. Cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę, wymieszać razem z tuńczykiem i twarożkiem. doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać majonez. Wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z ulubionym pieczywem.

Porady

Jeśli ktoś woli ogórki konserwowe to można dodać zamiast kiszonych.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować