Pasta jajeczna z pieczoną rybą

3.33 (3 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na pastę jajeczną z dodatkiem pieczonej ryby (u mnie pieczona makrela). Pasta z rybką jest smaczna, sycąca i prosta w przygotowaniu. Super smakuje bułeczką na śniadanie. Polecam

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 70 g mięsa z pieczonej makreli (bez skóry i ości)
    3 jajka ugotowane na twardo
    2 łyżki majonezu
    szczypiorek
    sól, pieprz, kurkuma
Wystaw ocenę:

3.33 (3 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z pieczoną rybą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę, przekładamy do miseczki. Szczypiorek drobno siekamy. Do jajek dokładamy mięso z makreli i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy szczypiorek, majonez, szczyptę kurkumy oraz sól i pieprz do smaku. Mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować