Mięsna pasta kanapkowa

4.5 (164 ocen)

Pyszna mięsna pasta kanapkowa. Podaję ją również mojemu 12miesięcznemu Synkowi

Składniki:

  • 1 pojedyncza pierś z kurczaka
    50 g wołowiny
    1 gałązka natki pietruszki
    1 malutka marchew
    2 pół plasterki czerwonej cebuli
    1/3 malutkiej papryki czerwonej
    2 łyżki śmietany 18%
Wystaw ocenę:

4.5 (164 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Mięsna pasta kanapkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pierś ugotuj wraz z obraną i umytą marchwią, wołowinę zaś ugotuj z posiekaną natką.
    Wszystko ostudź
  • 2. Do miski robota kuchennego dodaj ostudzone mięso wraz z marchwią inatką, dodaj cebulę , paprykę, śmietanę. wszystko razem zmiksuj na jednolitą masę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować