Kociołek po chińsku

4.5 (180 ocen)

  • 40 min

Danie błyskawiczne, proste i smaczne. Trafia w męskie gusta.

  • 40 min

Składniki:

  • * mieszanka warzyw na patelnię
    * 30 dag wieprzowiny
    * sos słodko pikantny tao tao
    * sól
    * pieprz

    * rękaw lub woreczki do pieczenia
Wystaw ocenę:

4.5 (180 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kociołek po chińsku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso umyć, pokroić w kostkę. Do woreczka wrzucić warzywa, mięso, przyprawy i zalać sosem. Woreczek szczelnie spiąć i wstrząsnąć nim energicznie, żeby składniki się wymieszały. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na ok 40 minut. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Pieczenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować