Karkówka pieczona w galarecie z dodatkami

5 (1 ocen)

  • 40 min
  • Dla 7 osób

Zostało mi trochę pieczonej karkówki a że lubimy urozmaicone potrawy, zrobiłam z niej potrawę na zimno w towarzystwie sałatki jarzynowej w galarecie.

  • 40 min
  • Dla 7 osób

Składniki:

  • plastry pieczonej wcześniej karkówki dowolnej szerokości
    kilka łyżek sałatki jarzynowe
    2 jajka ugotowane w plastrach
    coś zielonego do przybrania
    żelatyna z warzywami
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Karkówka pieczona w galarecie z dodatkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczoną karkówkę pokroić w plastry około 1 cm, ułożyć na półmisku i odstępach, przełożyć sałatką jarzynową, jajkami, dodać trochę zieleniny i zalać rozpuszczoną, przecedzoną i ostudzoną żelatyną.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować