Kapusta słodko-kwaśna

4.5 (145 ocen)

Doskonały dodatek do mięs

Składniki:

  • 2 główki młodej białej kapusty
    2 łyżki smalcu ze skwarkami
    5 łyżek cukru
    5 łyżek octu
    1 łyżeczka soli
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki

Kapusta słodko-kwaśna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • nikolaxxxx 1. Kapustę poszatkować. Włożyć do garnka, zalać wodą i gotować przez 5 minut. Odcedzić. Dodać resztę składników i dokładnie wszystko razem wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata Smalec Kapusta biała

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować