Gulasz z zielonych warzyw

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

ze szpinakiem, fasolką, bobem, papryką i groszkiem

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - groszek zielony Hortex: 100 gramów
    - szpinak liście Hortex: 100 gramów
    - Bób Hortex: 100 gramów
    - fasolka szparagowa zielona Hortex: 100 gramów
    - papryka zielona: 100 gramów
    - cukinia: 100 gramów
    - bakłażan: 80 gramów
    - oliwki zielone: 15 sztuk
    - czosnek: 1 ząbek
    - oliwa: 2 łyżki
    - świeże oregano: 1 pęczek
    - sól, pieprz: 2 szczypty
    - kasza jaglana: 100 gramów
    - Rukola Fit&Easy: 1 opakowanie
    - papier do pieczenia Saga: 1 opakowanie
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Gulasz z zielonych warzyw - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • papier Saga 1. Paprykę przekrajamy na pół i oczyszczamy, następnie układamy na papierze Saga i zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 200 st. C przez ok 20 minut.
  • Bób Hortex 2. Bób obieramy
  • Fasolka szparagowa Hortex 3. Do obranego bobu dodajemy Fasolkę szparagową,
  • Groszek zielony Hortex 4. Wszystkie warzywa kroimy w słupki i przesmażamy na oliwie, aż będą miękkie.
  • Fit & Easy Rukola 5. Gulasz podajemy z kaszą jaglaną i ozdabiamy rukolą Fit&Easy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować