Grillowane portobello

0 (0 ocen)

  • 45 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Faszerowane pieczarki z grilla :)

  • 45 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 kapelusze portobello

    1 filet z kurczaka

    po kawałku cukinii, bakłażana i papryki

    masło

    sól, pierz

    natka pietruszki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Grillowane portobello - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z kapeluszy wyciąć nóżki i posiekać. Fileta z kurczaka pokroić w drobna kostkę, podobnie jak cukinię, bakłażana i paprykę, dodać posiekane nóżki i dokładnie wymieszać doprawiając solą i pieprzem. Masą mięsną napełnić kapelusze pieczarek lekko dociskając. Na wierzchu ułożyć i plasterku masła, pospać natką pietruszki i pieprzem, a następnie zawinąć w folię aluminiową. Grillować około pół godziny na średnio rozgrzanym grillu. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Filet z kurczaka Pieczarki Portobello

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować