Fasolka szparagowa z jogurtem naturalnym.

4.5 (173 ocen)

świeże fasolki są bardzo smaczne z jogurtem.

Składniki:

  • 1 kg fasoli szparagowej
    ½ litra wody
    mąka
    jogurt naturalny
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Fasolka szparagowa z jogurtem naturalnym. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolę przebrać odciąć końce, pokroić i zalać wrzącą wodą, dodać tłuszcz i zagotować pod przykryciem. 20-25 minut
  • 2. jogurt naturalny wymieszać z łyżką mąki dokładnie rozmieszać i wlać do fasolki, mieszając zagotować, przyprawić solą i pieprzem do smaku, na koniec można udekorować.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować