Nazwa ich wzięła się stąd, że one dosłownie wyskakują ponad foremkę (pop over the tin). Smakują jak połączenie omletu i ciasta parzonego, w środku są... puste. Podawane są z konfiturą lub miodem.
Użytkownik rfima
w dniu 31.10.2013 13:33 opublikował przepis:
znany od setek lat kaukaski tort miodowo-orzechowy, tajemnica jego smaku to połączenie miodu, orzechów włoskich i dobrej jakości masła, wymagający w przygotowaniu, kompensuje trud wyśmienitym smakiem
Użytkownik rfima
w dniu 30.10.2013 22:30 opublikował przepis:
Delikatne ucierane ciasto i aromatyczne nasączone alkoholem jabłka. Prawda, że apetycznie wygląda? A jak pięknie pachnie! Najlepiej smakuje z dodatkiem bitej śmietany.
Użytkownik rfima
w dniu 30.10.2013 14:07 opublikował przepis: