SZNYCLE Z JAJAEK

4.5 (140 ocen)

  • 30 min

SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU, IDEALNE NA PIĄTKOWY OBIAD

  • 30 min

Składniki:

  • 4 JAJKA NA TWARDO
    1 ZWYKŁE
    WEGETA
    PIEPRZ
    CZERSTWA BUŁKA
    CZOSNEK
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Sznycle

Sznycle z jajaek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO, BUŁKĘ NAMACZAMY W WODZIE.
    PO UGOTOWANIU JAJKA ŚCIERAMY NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH, DODAJEMY JAJKO CAŁE, ODSCIŚNIĘTĄ Z WODY BUŁKĘ, CZOSNEK PRZECISKAMY PRZEZ PRASKĘ, DOPRAWIAMY WEGETĄ I PIEPRZEM. MIESZAMY I PIECZEMY NA OLEJU JAK KOTLETY MIELONE.

Porady

JEŚLI NIE PRZEPADAMY ZA CZOSNKIEM, NIE KONIECZNIE MUSIMY GO DODAWAĆ

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować