Surówka z młodej kiszonej kapusty i ogórków małosolnych

4.5 (145 ocen)

  • 10 min

Pyszna i szybka, sezonowa suróweczka, która pasuje dosłownie do wszystkiego.

  • 10 min

Składniki:

  • -3 ogórki małosolne
    -25 dag młodej kiszonej kapusty
    -2 łyżki oliwy z oliwek
    -sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Surówka z młodej kiszonej kapusty i ogórków małosolnych - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno siekamy i wrzucamy do miski. Dodajemy starte na dużych oczkach ogórki i oliwę, dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Młoda kapusta Warzywa Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna

Podobne przepisy

To może cię zainteresować