Pasta jajeczna

5 (148 ocen)

  • 15 min

Uwielbiam jajka ta pasta jest szybka do zrobienia, pyszna do kanapek z pomidorkiem.

  • 15 min

Składniki:

  • 8 jajek
    cebulka dymka
    2 łyżki majonezu
    1 łyżeczka musztardy
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

5 (148 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna 1. Jajka gotuję na twardo. Po ugotowaniu zalewam jajka zimną wodą i obieram. Cebulkę dymkę siekam. Jajka rozdrabniam widelcem dodaję cebulkę dymkę, majonez, musztardę i wszystko mieszam. Doprawiam solą i pierprzem. Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować