Pasta jajeczna

  • wyświetlono: 1217 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Pastę jajeczną robię co kilka dni na śniadanie bo tak smakuje mojej rodzinie.

1dd

Składniki

6 jajek
pęczek szczypiorku
1/2 łyżeczki ostrej mielonej papryki
sól i pieprz
2 łyżki majonezu
łyżeczka masła

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Jajka bardzo drobniutko kroimy w kostkę, dodajemy posiekany szczypiorek. Pastę mieszamy z masłem i majonezem. Doprawiamy solą, pieprzem, ostrą mieloną papryką.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzuszkola_babcimama_mnie_nauczylaJajkapasta jajecznapasta

Komentarze

Podobne przepisy

image-0m9ygqc

Dodane przez: jmjustys24

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna na kanapki

Pasta jajeczna

Dodane przez: bogusia82

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta jajeczna.Idealnie...

pasta jajeczna

Dodane przez: LucyG

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta do kanapek...

pasta jejeczna

Dodane przez: wiola

Pasta jajeczna

Najprostsza z możliwych past jajecznych...

Pasta jajeczna

Dodane przez: JustKuchcik

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z dodatkiem twarogu,...

Pasta jajeczna

Dodane przez: Ela Ślązak

Pasta jajeczna

Prosta i pyszna pasta o wyrazistym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE