Expresowa pasta z sardynek

5 (191 ocen)

  • 15 min

Smaczna pasta idealnie pasuje na śniadanie lub kolację dla diabetyka

  • 15 min

Składniki:

  • 1 puszka sardynek w oliwie z oliwek
    1 łyżeczka chrzanu
    1 łyżeczka soku z cytryny
    1 łyżka drobno posiekanej cebuli
    1 łyżka drobno posiekanej natki pietruszki
    pieprz
    papryka
Wystaw ocenę:

5 (191 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Expresowa pasta z sardynek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sardynki wyjmujemy z puszki na sitko i dokładnie odsączamy. Po odsączeniu rozdrabniamy je widelcem i mieszamy z pozostałymi składnikami. Doprawiamy pieprzem i papryką według własnych upodobań.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować