Pasta z sardynek

4.99 (142 ocen)

  • 15 min

Smaczna pasta do pieczywa

  • 15 min

Składniki:

  • 1 puszka sardynek 125 g
    1 mała cebula
    8 czarnych oliwek
    250 g twarogu
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka ketchupu pikantnego
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (142 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty

Pasta z sardynek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
    Oliwki pokroić w plasterki.
    W miseczce rozgnieść widelcem twaróg wraz z sardynkami.
    Dodać pokrojone oliwki, cebulę, majonez, ketchup i dokładnie wymieszać.
    Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować