Burito

4.5 (148 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Gotuję, odkąd zostałam mamą. Burito jest przepyszne.

Składniki:

  • 1 kg mielonego mięsa
    50 dag pieczarek
    cebula
    puszka krojonych pomidorów
    2 puszki czerwonej fasoli
    2 puszki kukurydzy
    słoiczek przecieru pomidorowego
    fix do gulaszu
    sos myśliwski
    2 kostki rosołowe
    sól, pieprz
    chili ze słoiczka (do smaku)
Wystaw ocenę:

4.5 (148 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Burito - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. W dużym garnku podsmażamy pokrojoną cebulę, dodajemy mięso, smażymy.
  • 2. Na patelni smażymy pokrojone pieczarki, dodajemy do mięsa. Smażymy pomidory, przekładamy do garnka. Dodajemy fasolę, kukurydzę (nie
    osączamy) i resztę składników. Doprawiamy do smaku. Gotujemy ok. godziny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

PP_07-2009

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Meksykańska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować