Twaróg na śniadanie

4.5 (165 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem.

Składniki:

  • 50 dag twarogu śmietankowego
    5 jajek
    ogórek
    pęczek rzodkiewek
    1/2 pęczka szczypiorku
    łyżeczka vegety
    2 łyżki jogurtu naturalnego
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki

Twaróg na śniadanie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg mieszamy z jogurtem. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Obieramy
    i kroimy w kostkę. Mieszamy z twarogiem.
  • 2. Szczypiorek, rzodkiewki i ogórka myjemy i osuszamy. Ogórka obieramy i razem z rzodkiewką kroimy w ćwierć plasterki. Szczypiorek siekamy. Warzywa wsypujemy do twarogu. Doprawiamy vegetą i mieszamy. Schładzamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Ogórek Twaróg Rzodkiew

Notka redakcyjna

PP_05-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować