Surówka z rzodkiewki i szczypiorku

4.5 (155 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Smaczny dodatek drugiego dania.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 dużych rzodkiewek
    5-6 łodyżek szczypiorku
    1 kopiasta łyżka majonezu
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (155 ocen)

Surówka z rzodkiewki i szczypiorku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, szczypiorek posiekać.
    2.Rzodkiewkę przyprawić solą i pieprzem, posypać szczypiorkiem, udekorować kleksami majonezu.
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Rzodkiewka Sałata Szczypiorek Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować