SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ DO OBIADU

4.5 (149 ocen)

  • 10 min

Najprostsza, w jesiennym sezonie obowiązkowa, pełna witamin

  • 10 min

Składniki:

  • *3 garści kiszonej kapusty
    *1 duża marchew drobno potarkowana
    1 nieduża cebula drobno posiekana
    *pieprz mielony do smaku
    *oliwa z oliwek lub olej
Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Kapusta kiszona

Surówka z kapusty kiszonej do obiadu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę płuczemy, uzyskując tym samym pożądaną przez Nas kwaśność.
    Dodajemy marchewkę oraz cebulę. Doprawiamy pieprzem, polewamy
    oliwą.Dobrze mieszamy i odstawiamy, żeby surówka się
    ,,przegryzła"Oliwa ma na celu pomóc w przyswojeniu witamin z kiszonki
    przez organizm.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Marchewka Kapusta kiszona

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować