Surówka z czerwoną fasolą

4.51 (192 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

  • 20 min

Łatwy do przygotowania dodatek do obiadu.

  • 20 min

Składniki:

  • ● 1/8 białej kapusty
    ● marchewka
    ● kawałek pora
    ● 2 jabłka
    ● puszka czerwonej fasoli
    ● kilka gałązek natki pietruszki
    ● 2 łyżki oliwy
    ● sól
Wystaw ocenę:

4.51 (192 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z czerwoną fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę i pora obieramy
    z zewnętrznych liści. Kapustę
    szatkujemy, pora kroimy
    w krążki. Jabłka i marchewkę obieramy, myjemy i ścieramy
    na tarce o dużych oczkach.
    Fasolę osączamy,
    a nat kę myjemy i siekamy.
  • 2. Warzywa solimy i mieszamy
    z oliwą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola czerwona

Notka redakcyjna

PP_11-2010

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować