Sałatka z czerwoną fasolą

4.48 (182 ocen)

Lekka sałatka o wyrazistym smaku.

Składniki:

  • 1 puszka czerwonej fasoli
    20 dkg szynki w kawałku
    1/2 większego pora
    3 jajka
    4 ogórki konserwowe
    2-3 łyżki majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.48 (182 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Przekąski

Sałatka z czerwoną fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo i razem z resztą składników pokroić w kostkę. Ogórka lekko odcisnąć. Fasolę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola czerwona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować