Sałatka arbuzowa z ruccolą i serem kozim

0 (0 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Przepis przywieziony z wakacyjnego wyjazdu do Włoch

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - arbuz: 1 sztuka
    - rucola: 1 sztuka
    - ser kozi: 2 sztuki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka arbuzowa z ruccolą i serem kozim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Zagotować ocet balsamiczny. W proporcji ocet balsamiczny szklanka, pół szklanki wody oraz pół szklanki cukru. Gotować ok 20 minut. Sos powinien być gęsty.

    Rozłożyć na talerzu ruccolę, arbuza pokroić w kostkę oraz oczyścić z pestek, pokroić ser kozi w kostkę nałożyć składniki na talerz polać sosem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować