Nieraz się zastanawiałam do czego zużyć ryż lub pieczarki gdy zostaną w nadmiarze. Teraz już wiem, że można zrobić coś pysznego na obiad lub gorącą kolację. Za każdym razem inaczej tylko doprawiam..
Użytkownik swibek
w dniu 31.10.2013 07:53 opublikował przepis:
Może to nie jest jakiś wyszukany przepis ale taki swojski, domowy.. pachnący latem i wspomnieniami.. Piękę go przez cały rok.. w lecie ze świeżych owoców a w zimie z mrożonych.. Szybko znika ze stołu!
Użytkownik swibek
w dniu 31.10.2013 07:51 opublikował przepis:
Sałatka z porów doskonale nadaje się jako dodatek do wędlin, mięs i pasztetów. Zarówno na śniadania i kolacje jak i do obiadu. Podaję ją też z jajkami ugotowanymi na twardo i tostami na gorąco.
Użytkownik swibek
w dniu 30.10.2013 14:43 opublikował przepis:
dla każdego coś pysznego - kalarepka wyborna z nadzieniem mięsnym, dla jaroszy z farszem grzybowo - ryżowym oraz dla dzieci z farszem mięsno - warzywnym i żółtym serem. :)
Użytkownik swibek
w dniu 30.10.2013 14:42 opublikował przepis:
Advocat pod chmurką czyli niebo w gębie! Przyrządzam ten przysmak na wieczorne babskie spotkania, Jakże miło płynie nam czas na pogawędkach w towarzystwie "advocata".. mocnego "advocata".. :)
Użytkownik swibek
w dniu 30.10.2013 14:38 opublikował przepis: