Pasta z twarogu i tuńczyka

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie sprawdza się, jako pasta kanapkowa.

  • 1 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 250g twarogu
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    1 jajko ugotowane na twardo
    1 łyżka majonezu
    Sól, pieprz
    Szczypiorek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Pasta z twarogu i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odsączyć z zalewy, ser przełożyć do miski, dodać tuńczyka i rozgnieść widelcem do uzyskania jednolitej konsystencji. Jajko zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać do pasty. Pastę doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać majonez oraz posiekany szczypiorek, wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Ryby Sery Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania

Podobne przepisy

To może cię zainteresować