Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Prosta i pyszna pasta z czerwonej fasoli, w sam raz na śniadanko lub kolację. Pastę można podać z ulubionym pieczywem lub też wafelkami ryżowymi.

  • 10 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka czerwonej fasoli
    1 puszka tuńczyka w kawałkach
    4 łyżki majonezu
    1-2 łyżki natki pietruszki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z czerwonej fasoli i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolę opłukać i dobrze osączyć, przełożyć do rozdrabniacza. Dodać 2 łyżki majonezu i zmiksować. Natępnie dodać posiekaną natkę pietruszki, osączone kawałki tuńczyka i kolejne 2 łyżki majonezu. Wszystko zmiksować na gładką masę. Pastę podawać z pieczywem lub waflami ryżowymi, do tego idealnia pasuje konserwowa papryka i ogóreczki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować