Pasta z czerwonej fasoli

4.5 (141 ocen)

Smaczna i szybka w przygotowaniu pasta kanapkowa.

Składniki:

  • puszka czerwonej fasoli
    mała cebula
    większy ogórek kiszony
    łyżka majonezu (ew. 2)
    sól, pieprz, papryka słodka lub ostra
    opcjonalnie: 1-2 jajka na twardo
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z czerwonej fasoli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolę odcedzamy i płuczemy, następnie blendujemy. Jajko, cebulę i ogórek kiszony kroimy w drobną kostkę. Doprawiamy do smaku, dokładnie mieszamy z majonezem.

Porady

Jajka można pominąć.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola czerwona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować