Pasta z tuńczyka i czerwonej fasoli

4.44 (186 ocen)

  • 5 min

Aby prosty tuńczyk z fasolą nabrał wyrazu, dodałem papryczkę chili.

  • 5 min

Składniki:

  • - puszka tuńczyka w oleju
    - puszka czerwonej fasoli
    - papryczka chili
    - mała cebula
    - łyżeczka słodkiej papryki w proszku
    - pieprz, sól
Wystaw ocenę:

4.44 (186 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczyka i czerwonej fasoli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miski wrzucamy tuńczyka (wraz z olejem z puszki) i odcedzoną fasolę. Cebulę i papryczkę kroimy w drobne kawałki i wrzucamy do miski. Dodajemy paprykę w proszku oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko miksujemy na gładką masę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować