Pasta z tuńczyka z jajkiem i ogórkiem

  • wyświetlono: 10318 |
  • dodany do książki kucharskiej: 3 |
  • polecenia: 0

Pycha! Pycha! Pycha! Jedna z moich ulubionych. Idealna na chrupiącą bułę.

65252892_10219899700428335_8818841496879890432_o
  • 3 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

1 puszka tuńczyka
pół małej czerwonej cebuli
1 ogórek konserwowy
2 jajka ugotowane na twardo
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka musztardy
sól, pieprz
opcjonalnie koperek/szczypiorek

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczyka z jajkiem i ogórkiem

  • 1. Tuńczyka odsączyć na sitku.
    Cebulę, ogórek i jajka drobno posiekać.
    Połączyć składniki, dodać majonez, musztardę oraz przyprawy.
    Pasta jest idealna po paru godzinach spędzonych w lodówce.
    Smacznego!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tuńczykpasta

Komentarze

Podobne przepisy

pasta z tunczyka

Dodane przez: edyta337

Pasta z tuńczyka z jajkami, ogórkiem konserwowym...

Pasta z tuńczyka, jajek, ogórków...

Pasta z jajek i awokado

Dodane przez: Magiel Kuchenny

Pasta z jajek i awokado

Jest to kolejna pasta, która za...

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: laNika

Pasta z makreli i jajek

Kilka prostych składników i już...

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: Futka

Pasta z makreli i jajek

Propozycja na smaczną i bardzo...

Pasta z szynki i jajek

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z szynki i jajek

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem kiszonym

Dodane przez: Gregorhspeed

Pasta z wędzonego dorsza z jajkiem i ogórkiem...

Taka pasta wyśmienicie smakuje...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE