Pasta jajeczna z jogurtem

  • wyświetlono: 764 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Bardzo dobra ze świeżym pieczywem lub tostami

AnetaSłużałek

Składniki

5 jajek
1 mała cebuka
4 łyżki jogurtu
sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna z jogurtem

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulkę obrać i pokroić w drobną kostkę. W misce wymieszać jajka, cebulkę i jogurt. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem lub z tostami.

Porady

Do pasty można zamiast cebulki dodać szczypierek.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilszkola_babcimama_mnie_nauczylaJajkapasta jajecznajogurtszczypiorek

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Dodane przez: AnetaJ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Bardzo smaczna pasta na śniadanie,...

Pasta jajeczna z awokado

Dodane przez: ewaeu

Pasta jajeczna z awokado

Doskonała pasta na kanapkę. Smaczna...

Pasta jajeczna z awokado

Dodane przez: Futka

Pasta jajeczna z awokado

Propozycja na smakowitą, zdrową...

Pasta jajeczna z awokado

Dodane przez: Krystyna32

Pasta jajeczna z awokado

Smaczna pasta do kanapek.

Pasta jajeczna z serkiem topionym

Dodane przez: AnetaJ

Pasta jajeczna z serkiem topionym

Pasta jajeczna to pyszny dodatek...

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Pasta jajeczna z serkiem

Bardzo szybka w przygotowaniu i...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE