Pasta jajeczna

5 (186 ocen)

wraz z mężem uwielbiamy pasty jajeczne. Ta jest klasyczna lecz bardzo smaczna.

Składniki:

  • 8 jajek ugotowanych na twardo
    1/2 pęczku szczypiorku
    1 marchewka
    1/2 łyżeczki soli
    1/3 łyżeczki pieprzu
    3 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

5 (186 ocen)

Zobacz również:

Jajko Dodatki Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Marchewkę obierz, zetrzyj na tarce o małych oczkach.
    Szczypiorek pokrój
  • 2. Jajka obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
  • 3. Jajka, marchew, szczypiorek wymieszaj, dodaj przypraw i majonez, połącz ze sobą
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Marchewka Szczypiorek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować