Pasta jajeczna - najszybsza i najlepsza

4.5 (183 ocen)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Szybka i pyszna - Nasza ulubiona !
Doskonała na śniadanie, przekąskę czy kolację
Najlepiej smakuje na świeżym pieczywie :)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 5 jajek na twardo
    1 łyżeczka musztardy delikatesowej
    szczypiorek
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka jogurtu Greckiego
    szczypta majeranku
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Pasta jajeczna - najszybsza i najlepsza - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna - najprostsza i najlepsza 1. Jajka gotujemy na twardo, następnie ścieramy na tarce o małych oczkach.
  • Pasta jajeczna - najprostsza i najlepsza 2. Szczypiorek drobno siekamy i wsypujemy do jajek.
  • Pasta jajeczna - najprostsza i najlepsza 3. Dodajemy jogurt, majonez, musztardę i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i majerankiem.

Porady

Najlepiej smakuje na drugi dzień po schłodzeniu w lodówce :)

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować