Najlepsza pasta jajeczna

0 (0 ocen)

  • 5 min

Czasem najlepiej smakują najprostsze dania - nieprzekombinowane i domowe

  • 5 min

Składniki:

  • 5 jaj ugotowanych na twardo
    2 łyżki majonezu
    szczypta soli i pieprzu czarnego (najlepiej świeżo zmielonego)
    pęczek szczypiorku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Kanapki Pasty

Najlepsza pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka blendujemy, dodajemy majonez i przyprawy i dokładnie mieszamy. Dodajemy posiekany drobno szczypiorek i dokładnie łączymy. Gotowe!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować