Najlepsza pasta jajeczna

4.5 (170 ocen)

  • Łatwy

Pasta jest banalnie prosta i przepyszna, odkąd ją robię nie kupuję już gotowych past w sklepie.

  • Łatwy

Składniki:

  • - jajka: 5 sztuk
    - cebula: 1 sztuka
    - majonez: 3 łyżki
    - śmietana 18%: 1 łyżka
    - musztarda: 1 łyżeczka
    - szczypiorek: 3 łyżki
Wystaw ocenę:

4.5 (170 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Najlepsza pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna 1. Jajka gotujemy na twardo i rozdrabniamy, można zetrzeć na tarce o małych oczkach, cebulę kroimy w małą kostkę, szczypiorek siekamy, wszystko wkładamy do miski i mieszamy z majonezem, śmietaną i musztardą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować