Owsianka z bananem i migdalami

5 (199 ocen)

Zdrowe i sycące śniadanie, które doda energii na resztę dnia.

Składniki:

  • 3/4 szkl płatków owsianych
    1 szkl mleka
    2 łyżki uprażonych płatków migdałowych
    banan
    garść rodzynków
    miód do smaku
Wystaw ocenę:

5 (199 ocen)

Zobacz również:

Desery Owsianka

Owsianka z bananem i migdalami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Płatki zalać gorącym mlekiem i odstawić na kilka minut pod przykryciem. Dodać rodzynki i ewentualnie miód do smaku, wymieszać. Podawać na ciepło z pokrojonym bananem, posypaną płatkami migdałowymi i polaną miodem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Banany Migdały Mleko Płatki

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować