Lin z koperkiem oraz cytryną z piekarnika

0 (0 ocen)

  • 45 min
  • Dla 2 osób
  • Średni

Moja piątkowa kolacja. Zawsze jakaś rybka musi być.

  • 45 min
  • Dla 2 osób
  • Średni

Składniki:

  • 2 liny
    Papryka ostra
    Pieprz ziołowym
    Sól
    Koperek
    Masło
    Cytryną
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Lin z koperkiem oraz cytryną z piekarnika - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybka patroszymy
    Myjemy wycieramy
    Przyprawiamy solą pieprzem papryka posypujemy koperkiem
    Szykujemy blachę.
    Oraz folie aluminiową układamy rybki
    Dodajemy kawałek masła
    W plasterki kroimy cytrynę
    Układamy na rybie.
    Folie zawijamy układamy na blasze
    Pieczemy 40 minut w 180°

    Podajemy
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować