Koktajl jagodowy z płatkami jaglanymi i kremem czekoladowym na mleku ryżowym

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Pyszny koktajl owocowy z dodatkiem kremu czekoladowego. Polecam.

  • 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 150 g mrożonych jagód
    1 szkl mleka ryżowego
    2 łyżki płatków jaglanych
    1 łyżka kremu czekoladowego
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Koktajl jagodowy z płatkami jaglanymi i kremem czekoladowym na mleku ryżowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki wkładamy do kielicha blendera i blendujemy na gładki koktajl.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jagody Mleko roślinne Płatki

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować