Jajka z marynowanymi pieczarkami

4.5 (141 ocen)

  • 20 min

Szybka przekąska, dla niespodziewanych gości

  • 20 min

Składniki:

  • 5 jajek
    1/2 słoika marynowanych pieczarek
    1 mały słoik majonezu
    pieprz do smaku
    natka pietruszki do dekoracji
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki

Jajka z marynowanymi pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować, wystudzić. Majonez wymieszać z pokrojonymi w kosteczkę marynowanymi pieczarkami (2/3) i pieprzem. Nałożyć na jajka. Posypać resztą marynowanych pieczarek(1/3) i natką pietruszki. Schłodzić w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować