• 2 godz. 30 min

Tradycyjnie w każdym domu nie może zabraknąć bigosu u nas też

  • 2 godz. 30 min

Składniki:

  • 3 kg kapusty kiszonej,
    0,5 kg podgardla ,
    3 pętka kiełbasy,
    ziele i listek,
    cebula,
    przyprawa do wieprzowiny i do bigosu, pieprz,
Wystaw ocenę:

4.5 (192 ocen)

Zobacz również:

Kapusta kiszona Dania główne

Bigos - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. kapustę gotujemy z podgardlem 2 godziny, po tym czasie smażymy podgardle, kiełbasę i cebulkę dodajemy do kapusty i przyprawiamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować