Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 9/2018

Choć po kapustę sięgamy często, to zwykle przyrządzamy z niej bigos, kapuśniak czy klasyczne surówki. Tymczasem można z niej przygotować naprawdę dużo więcej! Na przykład przepyszne kotlety z żółtym serem. Wspaniale prezentuje się też schabowa rolada z farszem kapuściano-pieczarkowym. Jeśli zaś lubicie nowe smaki, mamy dla Was dania z kapustą pak choi.

Liczba przepisów: 21

4.5 (149 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Bigos z kapusty pekińskiej

4.49 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pieczone ziemniaki z kaszanką i kiszoną kapustą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Gołąbki meksykańskie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kwaśna jałowcowa kartoflanka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1m22wfu

4.5 (168 ocen)

Opublikowany w Magazynie
roladki

4.5 (144 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Wołowina z kapustą po chińsku

To może cię zainteresować