Surówka z kapusty kiszonej

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną surówkę z kapusty kiszonej z dodatkiem papryki czerwonej, cebulki i czosnku. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 30 dag kapusty kiszonej
    1/2 cebuli
    1/2 czerwonej papryki
    1 ząbek czosnku
    1 łyżka oliwy
    sól do smaku
    pieprz do smaku
    cukier do smaku
    1 łyżka pokrojonej natki pietruszki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona

Surówka z kapusty kiszonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę kiszoną kroimy na drobno i wkładamy do miski. Obraną cebulę i czosnek kroimy w kosteczkę.
    Paprykę myjemy i kroimy w kostkę. Warzywa i pokrojoną na drobną natkę pietruszki dodajemy do kapusty kiszonej, doprawiamy przyprawami i wlewamy oliwę. Mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania Obiad

Podobne przepisy

4.4 (5 ocen)

Zdobywca nagrody

Surówka z kiszonej kapusty z marchewką i pestkami

To może cię zainteresować