Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną sałatkę. Przygotowana z mieszanki z dodatkiem pieczonej piersi z indyka i czerwonej fasoli oraz suszonych pomidorów. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1/2 woreczka ugotowanej mieszanki Trendy Lunch ( basmati, fasolka, papryka, curry )
    100 g pieczonej piersi z indyka
    1 puszka czerwonej fasoli
    10 szt suszonych pomidorów
    3 łyżki pokrojonej natki pietruszki
    2 - 3 łyżki majonezu
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Majonez

Sałatka z pieczonym indykiem i czerwoną fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowaną mieszankę wkładamy do miski. Czerwoną fasolę przekładamy na cedzak i przelewamy wodą, odsączamy. Pierś z indyka i suszone pomidory kroimy na mniejsze kawałki. Natkę pietruszki myjemy i kroimy na drobno. Do miski z mieszanką dokładamy pokrojone składniki oraz majonez, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować